Oostkamp, West-Vlaanderen 

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Huwelijksfotografie is voor mij iets heel bijzonder, samen met jullie kijk ik uit naar jullie dag. Eens het zover is gaat ook mijn hart sneller slaan, deels door mijn gezonde zenuwen en door de goesting die ik heb om jullie feest op een creatieve manier te fotograferen. Fantastisch toch?

Door ons persoonlijk gesprek ben ik goed voorbereid om de dag zelf het beste van mezelf te geven. Je geniet van creatieve vrijheid waardoor we tot een unieke en persoonlijke huwelijksreportage komen.

Wat moet hij of zij opgewonden geweest zijn om het jou eindelijk te durven vragen...nogal een geluk dat je vol-mond-ig JA hebt geschreeuwd. Jullie zijn verloofd, YES!

Nu begint het praktische deel voor jullie, wie wat of waar... Kijk, hier ben je bij Lies, de fotografe die vooral met veel goesting jullie verhaal in beeld brengt. Ik hou van huwelijken met veel persoonlijkheid en karakter, een dag die toont wie jullie echt zijn. Mij ervaar je als een rustige respectvolle fotografe die dichtbij blijft maar tegelijk ook het gehele plaatje in beeld brengt. Op de dag zelf mag je zoveel aan mijn mouw trekken als je wil, ik ben er voor jullie. 

Tijdens een eerste ontmoeting leer ik jullie graag wat beter kennen. Zo kunnen we al eens aftoetsen wat ik kan betekenen op het feest. En omdat fotografie een spel van licht en ruimte is ga ik op voorhand ook al eens jullie locatie's bezoeken. 

Fotografie hoeft niet peperduur te zijn, bekijk rustig wat jullie het beste past. 

Persoonlijk gesprek op afspraak

Fotoreportage 6 uren

Professionele digitale afwerking in *HR

USB-stick met de foto's

Fotoboekje 15x15 cm

695 euro incl BTW

Persoonlijk gesprek op afspraak

Fotoreportage 8 uren

Professionele digitale afwerking in *HR

USB-stick met de foto's

Fotoboekje 21x21 cm

930 euro incl BTW

Persoonlijk gesprek op afspraak

Fotoreportage 10 uren

Professionele digitale afwerking in *HR

USB-stick met de foto's

Fotoboekje 21x21 cm

1200 euro incl BTW

*HR: Hoge Resolutie, door de hoge kwaliteit kunnen de foto's dienen als wanddecoratie

*Willen jullie graag een huwelijksalbum dan bekijken we samen de mogelijkheden maar voel je zeker niet verplicht.