Oostkamp, West-Vlaanderen 

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Ik heb het voor jou

Je neemt een fotografe in vertrouwen die jou het beste van zichzelf zal geven.

Verliefd, verloofd,...

Engagement

Huwelijksfotografie is voor mij iets heel bijzonder, samen met jullie kijk ik uit naar deze veelbelovende dag. Eens het zover is gaat ook mijn hart sneller slaan, deels door mijn gezonde zenuwen en door de goesting die ik heb om jullie verhaal op een creatieve manier te fotograferen. Fantastisch toch?

Uniek 

Door ons persoonlijk gesprek ben ik goed voorbereid om de dag zelf het beste van mezelf te geven. Je geniet van creatieve vrijheid waardoor we tot een unieke en persoonlijke huwelijksreportage komen.

Het huwelijksalbum

Zijn jullie een koppel die vaak 's avonds gezellig in de zetel naar de foto's kijken van de vorige reis? Of gaan deze kiekjes vaak verloren tussen andere mapjes met foto's? Dit is een keuze die alleen door jullie gemaakt kan worden: een huwelijksalbum ja of neen. Voel je hier toe zeker niet verplicht om dit bij mij te laten ontwerpen of aan te kopen. Wil je dit graag dan geef ik alle mogelijkheden door.

Lente-, groei-, communiefeest

Positieve communicatie

Heb je ook graag dat je kleuter of tiener zich comfortabel en veilig voelt? Door mijn vooropleiding als orthopedagoge benader ik tijdens het fotograferen jouw zoon/dochter op een vlotte en positieve manier.

Pure spontane foto's

We starten pas met fotograferen eens iedereen zich comfortabel voelt. Je zal zien dat deze ongedwongen sfeer niet alleen knappe beelden maar ook een aangename ervaring zal opleveren.

Wil je liever naar buiten?

Laat je wensen omgetoverd worden in prachtige resultaten. Wil je graag je zoon of dochter buiten op locatie laten fotograferen dan kiezen we een geschikte en toffe plaats uit en maken er iets fantastisch knap van.

Feest! Jij hebt iets te vieren.

Spreken is goud

Als jij mij introduceert in jouw leefwereld waarin je een feest geeft of beleeft zal ik één en al oor zijn. Vertel mij telefonisch of tijdens een afspraak wat je verlangens zijn en daar zal ik zo veel mogelijk aan voldoen.

Ik neem alle tijd

Tijdens het fotograferen van een feest mag je van mijn volledige aandacht genieten. Ik ben altijd een 30-tal minuten (gratis) vooraleer het feest begint aanwezig zo kan ik de setting en het licht goed inschatten.

Een verzameling aan foto's

Evenementenfotografie schenkt jou een reportage over je feest, dit kunnen wel honderden foto's zijn. Deze mooie reeks foto's worden op een USB-stick gezet zo kunnen ze makkelijk gebruikt worden bij de drukker of gewoon voor jezelf.